Siyaset

Hedefe Kilitlenmiş Durumdayız

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Hedefleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Güner, 24 Şubat’ta yapılan kongrede göreve..

Hedefe Kilitlenmiş Durumdayız

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Hedefleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Güner, 24 Şubat’ta yapılan kongrede göreve geldiklerini belirterek, Bolu olarak hedefe kilitlendiklerini belirtti.
AK Parti Bolu İl Başkanlığı 7.olağan kongre sonrasında il başkanlığına seçilen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner yerel ve ulusal basın temsilcileriyle bir araya geldi. Basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Güner, Hedefleri ve yapmak istedikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.

“HEDEFE KİLİTLENMİŞ DURUMDAYIZ”

Basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner,“Hepinizin bildiği üzere 24 Şubat’ta il kongremizi gerçekleştirdik. Delegelerimizin katılımıyla Cumhurbaşkanımızın oluruyla göre tevdi edildi. Kurulduğu günden bu yana Ak Parti’de değişim rüzgârı belli zamanlarda eser. Bu değişim hayatın gerçeği. Bu pencereden bakmaya çalışıyoruz. Bazen bir sebep aranmaksızın, kendini dayatır gelir. Bizlerde bu yol hareketinde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın olurlarıyla göreve getirildik. Cumhurbaşkanımızın bizlere işaret ettiği yolda hedeflerimize doğru şu an oluşturduğumuz yeni il yürütme kuruluyla Milletvekillerimiz, İl Genel Meclisimiz ve Belediye Meclis grubumuz olarak bu hedefe kilitlenmiş durumdayız” dedi.

“NİYETİMİZ SANDIKLARI PATLATMAK”

Güner, 2023 genel seçimleri ve 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde sandıkları patlatmak niyetinde olduklarının altını çizerek; “Ak Partimizin İl Başkanı olmanın gururunu öncelikle her şekilde hissettiğimi bu sorumluluk ve gurunun omuzlarımızdaki yükün farkında olduğumuzu dile getirmek isterim. Ancak hissettiğimizi dile getirerek değil, yapacaklarımızla inşallah önümüzdeki süreçte hissettireceğiz. Hizmet standartlarının eksilmesine müsaade etmeyeceğiz. Cumhurbaşkanımızın da bizlere takdir buyurduğu ve kongre salonunda da yüksek sesle dile getirdiğimiz şekliyle önce 2023 genel seçimleri ardından da 2024’te yapılacak yerel seçimlerde de sandıkları patlatmak niyetiyle olacaktır inşallah” dedi.

“SEFERBERLİK RUHUYLA ÇALIŞACAĞIZ”

Bolu’da her gece her gün soluksuz çalışacaklarını ve sürekli teşkilatlarla istişare içinde olacaklarını vurgulayan Ak Parti İl Başkanı Suat Güner; “Bolu’da bir seferberlik ruhuyla çalışacağımızı ilk günden deklare etmek isterim. Bolu’yu kucaklayan, renkli, kapsayıcı, sevgi dolu ve gönlü geniş olacağız inşallah. Seçim günüymüş gibi bugünden itibaren yol haritamızı belirlemek üzere her gece, her gün soluksuz arkadaşlarımızla geniş kapsamlı istişareler yaparak yol haritamızı belirleyeceğiz. Bunlar için çok farklı yöntemlerimiz var. Bunları geliştireceğiz inşallah. Çok farklı çalışma kültürlerimiz var. 20 yıldır yaptığımız işleri hem adet olarak çoğaltacağız hem de çeşitlilik olarak geliştireceğiz. Halkımızda süreç içinde bunları yaşayacak ve inşallah gerecek” ifadelerini kullandı.

“NİYETİMİZ HAYIR AKIBETİMİZDE İNŞALLAH HAYIRLI OLUR”

Güner, hedeflerinin ilk olarak 2023 genel seçimleri olduğuna işaret ederek; “Hedefimiz önce 2023 yılında genel seçimler olmak üzere Cumhurbaşkanımıza, Bolu’nun tamamında ilçeleri, beldeleri ve merkezi olmak üzere tamamından gerekli desteği vermek olacaktır. Ardından da 2024 yılındaki yerel seçimlerde Bolu’da yol haritası üzerinde yaşadığımız kazayı telafi etmek üzere kurgulanacak. Bolu teşkilatları olarak ‘Haydi Bismillah’ diyoruz. Niyetimiz hayır akıbetimizde inşallah hayırlı olur” dedi.

“AK PARTİ BOLU TEŞKİLATI OLARAK TAM KADRO BURADAYIZ”

Teşkilat olarak tam kadro basın mensuplarının karşısına geçtiklerini de dile getiren Suat Güner; “Ak Parti Bolu teşkilatı olarak tam kadro buradayız. İstişarelerimizi önce yürütme organlarımızla sonrasında da tüm arkadaşlarımızla belirleyerek devam edeceğiz. Bu noktada özellikle ben kendilerinin burada olmalarını bugün rica ettim. Bundan sonrada bu ekiple 2023 ve 2024 hedeflerine yol haritamızı belirlemek üzere istişarelerimizi yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Kaynak/Haber.BoluTakip

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL