Siyaset

Hicran Çağalı Başkan Güven Tazeledi

AK Parti’nin Bolu 6. İl Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde yeniden başkanlığı tescillenen Hicran Çağalı, 2023 hedeflerine kitlenerek başarıya ulaşmayı şiar edindiklerini söyledi. AK Parti’de tüm illerde pandemi nedeniyle ertelenen kongreler..

Hicran Çağalı Başkan Güven Tazeledi

AK Parti’nin Bolu 6. İl Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde yeniden başkanlığı tescillenen Hicran Çağalı, 2023 hedeflerine kitlenerek başarıya ulaşmayı şiar edindiklerini söyledi.

AK Parti’de tüm illerde pandemi nedeniyle ertelenen kongreler hızla yapılıyor. Bolu’da da 8 Şubat’ta yapılacak olan İl Başkanlığı Kongresi öncesi İl Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetimleri belirlenecek.

Hafta sonunda yapılan Bolu 6. İl Kadın Kolları Olağan Kongresi’nde yeniden başkan olan Hicran Çağalı’nın yönetim listesi de güven oyu aldı.

Pandemi tedbirlerine uygun olarak organize edilen kongreye AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, AK Parti MKYK üyeleri Şebnem Koçak Elçi ve Nuran Alim, Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Yaşar Yüceer, AK Parti İl Genel Meclis üyeleri, AK Parti Belediye Meclis üyeleri, ilçe ve belde Belediye başkanları ile partililer katıldı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL