Siyaset

İlçe ve Köylerin Enerji Nakil Hatları Bakım ve Onarımı Masaya Kondu

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcılarına Bolu İline bağlı ilçe ve köylerin taleplerini iletti. Eylül Ayı boyunca ilçeleri ziyaret ederek  muhtarlarla ve vatandaşlarla toplantılar yapan AK..

İlçe ve Köylerin Enerji Nakil Hatları Bakım ve Onarımı Masaya Kondu

Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcılarına Bolu İline bağlı ilçe ve köylerin taleplerini iletti.

Eylül Ayı boyunca ilçeleri ziyaret ederek  muhtarlarla ve vatandaşlarla toplantılar yapan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek ilçe köylerin enerji yatırımları, enerji nakil hatları ve enerji alanıyla ilgili taleplerini Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcılarına şahsen iletti.

Enerji Bakanlığında gerçekleşen görüşme sonrasında açıklama yapan AK Parti Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcılarımız Sn. Nevzat Şatıroğlu ve Sn. Zafer Demircan’ı ziyaret ederek Bolumuzun devam eden ve planladığımız enerji yatırımları, ilçelerimiz ve köylerimizin enerji nakil hatlarının yenilenmesi, bakım ve onarım çalışmaları ile ilgili verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bakan Yardımcılarımıza göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL