Siyaset

Mengen Ak Parti İl Başkanını Bağrına Bastı

Cumartesi günü Mengen İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve heyetine Mengen halkı büyük teveccüh gösterdi. Ak Parti Bolu teşkilatları ile birlikte Aşçılar Diyarı..

Mengen Ak Parti İl Başkanını Bağrına Bastı

Cumartesi günü Mengen İlçesine bir dizi ziyaret gerçekleştiren AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner ve heyetine Mengen halkı büyük teveccüh gösterdi.

Ak Parti Bolu teşkilatları ile birlikte Aşçılar Diyarı Mengen’e gelen Başkan Suat Güner, Mengen Ak Parti ana kademe, kadın ve gençlik kolları ve vatandaşlar tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Sivil Toplum Kuruluşları, kanaat önderleri, muhtarlar, esnaflar ve vatandaşlarla buluşan Suat Güner’e Mengen ziyaretinde; İl Kadın Kolları Başkanı Hicran Çağalı, İl Teşkilat Başkanı Ramazan Zengin, İl Sekreteri Mustafa Nuri Gürsoy, İlçe koordinatörü Murat Erdoğdu eşlik etti.

Ak Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’i Belediye önünde, Ak Parti İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk, yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimleri, belediye ve il genel meclis üyeleri ile kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.

Karşılamada aşçı kıyafetli Gökçesu Beldesi Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Hayrettin Cantürk tarafından İl Başkanı Suat Güner’e buket çiçek takdim edilerek İlçe Başkanı Cantürk tarafından ilçemize hoş geldiniz denildi.

Suat Güner, Mengen ilçesinde vatandaşlar ve partililerden oluşan büyük bir kalabalık karşıladı. Karşılamaya iştirak ve şahitlik eden bazı vatandaşlar “Uzun zamandır böylesi bir siyasi karşılamaya şahit olmamıştık. Ak Parti Mengen’de adeta gövde gösterisi yaptı. Bakan karşılıyor gibi hem kalabalık. hem de heyecanlıydılar” dedi.

AK Parti Heyeti sırasıyla Mengen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Hakkı Yavuz’u, Mengen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Burhan Eröz’ü ve Mengen Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Yiğit’i ziyaret etti.

AK Parti Heyeti daha sonra sel felaketinden etkilenen Pazarköy’e geçti. Suat Güner, selin yaşandığı bölgeleri gezerek zararlara ilişkin vatandaşlardan bilgi aldı.

Başkan Suat Güner ve beraberindeki partililer buradaki temaslarının ardından Mengen Belediye Meclis Üyesi Vuran Turan’a ait Vural Orman Ürünleri fabrikasını ziyaret etti.

AK Parti Heyeti daha sonra Mengen için çok önem arz eden ve ilçeye farklı bir vizyon katacak Mengen İzzet Baysal Aşçılık ve Gastronomi Eğitim Kampüsü inşaatını inceledi. Kampüs alanını ve derslikleri gezen Suat Güner’e yetkililer detaylı bilgi verdi.

AK Parti Teşkilatı; şehit Asteğmen Hasan Durmuşoğlu’nun babası İbrahim Durmuşoğlu ve annesi Sevim Durmuşoğlu’nu, engelli gencimiz Habil Çötür’e ve ailesini, AK Parti Mengen Kurucu İlçe Başkanı Sadık Erdoğan’ı, engelli vatandaşımız Hüdayi Yıldıray’ı, kaza geçiren Hüseyin Caner’i ve 5 dönem il genel meclis üyeliği yapan Hüseyin Yağdı’yı ziyaret etti.

 

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL