Reklam

Tanıtım ve Medya Başkanı Aydın Özmenli Mengen Ak Parti İlçe Başkanlığı Basın Açıklamasını Paylaştı

Mengen Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı Aydın Özmenli Tanıtım basın açıklamasında şunları paylaştı. Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı adına yapılan basın açıklamasında Özmenli… “Ak Parti İlçe Başkanımız Arif Oktay Cantürk Başkanlığında..

Tanıtım ve Medya Başkanı Aydın Özmenli Mengen Ak Parti İlçe Başkanlığı Basın Açıklamasını Paylaştı

Mengen Ak Parti Tanıtım Medya Başkanı Aydın Özmenli Tanıtım basın açıklamasında şunları paylaştı.

Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı adına yapılan basın açıklamasında Özmenli…

“Ak Parti İlçe Başkanımız Arif Oktay Cantürk Başkanlığında İl Genel Meclisi Üyesi Hüseyin Şenkan Aykan, Teşkilat Başkanı Ersin Çomulu, Seçim İşleri Balkanı Tugay Kabasakaloğlu’dan oluşan başkan yardımcılarımızla, Bolu İl Sağlık Müdürü Muhammed Emin Demirkol ile elimizde hazır bir dosya ile görüşmeye gittik”

Sağlık İl Müdürü Sayın Muhammed Emin Demirkol ile olan görüşme ile ilgili olarak, Özmenli özetle şu açıklamalarda bulundu.

“Mengen Hastanesinin sorunları ve yapılması gerekenlerle ilgili konuştuk A’dan Z’ye.. İl Müdürümüz samimi çözüm üretici kendi insanımız olmanın farkını bizlere gösterdi. Anında ve hemen verdiği talimatlarla bu işin yerine getirilmesini ve kendisinin de konuyu takip edeceğini ve heyetimize geri dönüş yapacağını ifade ettiler”

“Aynı zamanda, Sağlık İl Müdürümüz Sayın Muhammed Bey pazartesi günü iki yardımcısını Mengen’e göndereceğini eksikliklerin yerinde tespit emrini kendilerine vereceğini bizlere söyledi. Tespit ve eksik kısımların derhal çözülmesini takip edeceğini belirttiler. Bu tavrından ve meselemize yaklaşımından ötürü kendilerine teşekkür ettik.”

Aydın Özmenli; İl sağlık müdürü Muhammed Emin Demirkol’a diyaliz ünitesini dile getirdik. Diyaliz ünitesinin Mengen için büyük bir ihtiyaç olduğunu, köylerde yaşayanların uzun yol şartları nedeniyle sıkıntılar yaşadığını anlattık.Kendileri evet, Mengen’de diyaliz ünitesi ihtiyaç haline gelmiştir. Diyaliz ünitesi gündemimizde var dedi”
“İl sağlık müdürü Demirkol Beyefendi de konusuna hakim ve en kısa zaman sürecinde Mengen’e bir diyaliz ünitesi kazandırmak için girişimlerin olacağını söyledi.

“Ayrıca bizlere bir güzel haber olarak Hastane statüsünün bir iki tık yukarı taşıma konusunda hem bizlere destek olacağını hem de gerekli resmi yazışmaları yapacağı konusunda güzel haberler verdi”

Ak Parti Mengen İlçe Tanıtım Medya Başkanı Aydın özmenli sözlerine şöyle devam etti.
“Görüşmemizde güzel izlenimler aldık, bizleri sahiplendiklerini hissettik ve İl sağlık müdürü Sayın Muhammed Emin Demirkol’un makamından çok memnun ayrıldık.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL