Reklam

Mengen’in Ayağına EBA Geldi

Covit19 ve Pandemi süreci nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mobil Destek Araçlarını göndererek bilgisayar ve tablet desteği veriyor. Pandemi sürecinde uzaktan eğitime katılamayan, EBA sistemine giremeyen..

Mengen’in Ayağına EBA Geldi

Covit19 ve Pandemi süreci nedeniyle uzaktan eğitim alan öğrencilere İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mobil Destek Araçlarını göndererek bilgisayar ve tablet desteği veriyor.

Pandemi sürecinde uzaktan eğitime katılamayan, EBA sistemine giremeyen öğrencilere Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Mobil Destek Araçlarını köylere göndererek öğrencilerin eğitime katkı sunuyor.

Taşıma eğitimle okullara gelebilen köydeki öğrenciler, EBA Mobil Destek araçlarından ve sunulan duydukları hizmetten memnun oldukları gözlenirken, geride kaldıkları eğitimi de telafi etme fırsatı buldular.

Konu ile ilgili sosyal medya hesabından açıklamalrda bulunan Mengen İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Çelepçi;
“köylerinde derslere katılamayan öğrenciler için İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün görevlendirdiği EBA Mobil Destek Aracımız Köprübaşı, Akçakoca ve Yumrutaş Köylerinde uzaktan eğitime ulaşmakta zorluk yaşayan öğrencilerimiz ile buluştu” dedi.

Celepçi; “Öğrenciler Eba Mobil araçla sunulan hizmetten dolayı çok mutlu oldular. Bu konuda bize destek veren öncelikle İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemil Sarıca’ya ,EBA Mobil Destek Aracı Ekibine,bilişim öğretmenlerimize ve muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” ifadelerinde bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL