Siyaset

Meral Akşener Tanju Özcan’la Görüştü

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bolu ilimize geldi. Bolu Ziyaretine Dörtdivan’dan başlayan Akşener, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la birlikte İsmet Paşa Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Esnaf..

Meral Akşener Tanju Özcan’la Görüştü

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Bolu ilimize geldi.

Bolu Ziyaretine Dörtdivan’dan başlayan Akşener, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’la birlikte İsmet Paşa Caddesinde bulunan esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Esnaf ziyaretinin ardından Bolu Belediye binasına gelen Akşener ve Özcan burada basının karşısına çıktılar.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in Bolu’yu ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “Ben Milletvekili olduğum dönemde Meral Hanım Meclis Başkanvekiliydi ve ben onun katip üyesiydim. Mecliste birlikte çalıştık. Şunu çok samimi söyleyeyim ki, ben Meral hanımdan çok şeyler öğrendim. Bugün ki ziyaretlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Biz Bolu Belediyesini ittifak olarak yönetmiyoruz. Biz belediyeyi İyi Partili Meclis üyelerimizle birlikte yönetiyoruz. Lakin siz buradayken şunu dile getirmek isterim ki, bizler merkezi hükümet tarafından yok sayılıyoruz. Bolu’ya bir Bakan geldiğinde program bize bildirilmiyor ve davet edilmiyoruz. Şehrin sorunlarını iletemiyoruz. Lakin hiçbir destek görmememize rağmen İyi Partili arkadaşlarımızla birlikte Belediye’de büyük başarılara imza atıyoruz” ifadelerine yer verdi.

Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın ardından düşüncelerini paylaşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener; “ Tanju Bey’le birlikte bir dönem Meclis’i yönettik. Biz orada abla kardeş hukuku oluşturduk. Tanju Bey’i tanıdığımda dikkatimi çeken iki konu vardı. Birincisi Atatürk sevgisi ve Atatürk’e bağlılığı. İkincisi ise ulusalcı duruşu. Tanju Bey’in o sert ulusalcı, milliyetçi duruşu dikkatimi çekmişti. Ogün oluşan dostluk bugün burada Tanju Bey için benim Belediye Başkanım dememi de sağlıyor. Biz Millet İttifakı olan tüm Belediyeleri yakından takip ediyoruz. Bizim onlardan tek istediğimiz vatandaşların sorunlarına duyarsız kalmasınlar. Onların sorunlarını çözsünler. İsraf etmesinler, hırsızlığı önlesinler istiyoruz. Sizin bu zamana kadar olan başarınızı da gönülden kutluyorum” cümlelerini kullandı. Kaynak BoluHavadis

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL