Siyaset

Milletvekili Aydın Köydes Ödeneğini Açıkladı

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın Bolu ili genelinde köylerin içme suyu, yol ve kanalizasyon sorunlarının giderilmesine yönelik olarak 34 Milyon 174 bin 394 TL’nin tahsisinin yapıldığını twitter hesabından paylaştı…

Milletvekili Aydın Köydes Ödeneğini Açıkladı

Ak Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın Bolu ili genelinde köylerin içme suyu, yol ve kanalizasyon sorunlarının giderilmesine yönelik olarak 34 Milyon 174 bin 394 TL’nin tahsisinin yapıldığını twitter hesabından paylaştı.

Milletvekili Aydın yaptığı açıklamada;

“KÖYDES projesi kapsamında ilimize 34 Milyon 174 bin 394 TL kaynak tahsisi yapıldı.

Köylerimizin yol, su, kanalizasyon gibi alt yapısında kullanılacak ödenek için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyorum.

Tabiatın Kalbi Bolu’muza hayırlı olsun!”

KÖYDES (Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi)
Temel amacı; Kaynak yetersizliği sebebiyle mevcut yatırım programlarında kapsama alınmayan köylerin ve bağlılarının, içme suyu ve yol sorunlarının Vali ve Kaymakamlar önderliğinde İl Özel İdareleri ve Köylere Hizmet Götürme Birlikleri aracılığı ile yol, su ve kanalizasyon sorunlarının aşılmasına yönelik mahalli imkan ve kabiliyetlerin verimli bir şekilde kullanılması ve düşük maliyetle çözülmesine yönelik projesidir.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL