Siyaset

MİLLETVEKİLİ COŞKUNYÜREK SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA’NIN MAKAMINDAN MÜJDELERLE DÖNDÜ

MİLLETVEKİLİ COŞKUNYÜREK SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA’NIN MAKAMINDAN MÜJDELERLE DÖNDÜ Bolu AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette sağlık alanında Bolu’ya kazandırılmak üzere devam eden..

MİLLETVEKİLİ COŞKUNYÜREK SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA’NIN MAKAMINDAN MÜJDELERLE DÖNDÜ

MİLLETVEKİLİ COŞKUNYÜREK SAĞLIK BAKANI FAHRETTİN KOCA’NIN MAKAMINDAN MÜJDELERLE DÖNDÜ

Bolu AK Parti Milletvekili Yüksel Coşkunyürek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret etti.
Ziyarette sağlık alanında Bolu’ya kazandırılmak üzere devam eden ve planlanan birçok hastane yatırımı, üstün teknolojili tıbbi cihaz ihtiyacı ve uzman doktor istihdamı gibi önemli konularda verimli bir görüşme gerçekleştirildi.

BOLU’YA YÜKSEK TEKNOLOJİLİ YENİ HASTANELER KAZANDIRACAĞIZ

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Bolu Milletvekili Yüksel Coşkunyürek; “Sağlık Bakanımız Sn. Fahrettin Koca’yı makamında ziyaret ederek sağlık alanında Bolu’muzda hemşehrilerimizin hizmetine sunmak için yürüttüğümüz ve planladığımız Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Ek Hizmet Binası, 400 Yataklı Şehir Hastanesi ve 150 Yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nin ilimize kazandırılması, yeni yapılan 250 yataklı Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi’ne ek ödenek verilmesi, kanser hastalarının teşhis ve takibinde kullanılan PET CT (Pozitron Emisyon Tomografisi, Bilgisayarlı Tomografi) cihazının ilimize kazandırılması, İl ve İlçe Hastanelerimizde görevlendirilmek üzere uzman doktor taleplerimizi Sn. Bakanımıza ilettik.
SAĞLIKTA ÖNCÜ VE ÖRNEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Girişimlerimiz ve gayretlerimiz sonucunda Bolumuz Sağlık alanında öncü ve örnek olmaya devam edecek. İnşallah önümüzdeki süreçte hemşehrilerimizin yüksek teknolojiyle donatılmış, konforlu ve en üst seviyede sağlık hizmeti alabileceği yeni hastaneleri Bolu’ya kazandıracağız. Bilindiği üzere Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine yakın illerimizden çok fazla vatandaş tedavi görmek için başvuruyor. Burada oluşan yoğunluğu azaltmak adına yeni yapacağımız ek hizmet binası ve otopark ile önemli bir ihtiyacı gidermiş olacağız.

AZİZ MİLLETİMİZE HİZMET VERECEK

Bu yatırımlarımız programa aldırdığımız süreçlerini yakından takip ettiğimiz, Fizik Tedaviden Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesine, Şehir Hastanesinden Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesinin şartlarının iyileştirilmesine kadar memleketimizin insanlarına, aziz milletimize hizmet verecek çok önemli yatırımlar.

SAYIN BAKANIMIZDAN BİLGİSAYARLI TOMOGRAFİ CİHAZI PET CT’NİN SÖZÜNÜ DE ALDIK

Önemli bir müjdemiz de bizlere sık sık gelen taleplerin başında yer alan kanser hastalarımızın teşhis ve takibinde büyük öneme sahip olan Bilgisayarlı Tomografi cihazı PET CT’nin sözünü de Sayın Bakanımızdan aldık. İnşallah bu yüksek teknolojili cihazımızı da Bolumuza kazandıracağız. Artık onkoloji hastalarımız PET çekimi için Ankara’ya, İstanbul’a gitmek zorunda kalmayacak.

UZMAN DOKTOR KADROMUZU DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİZ

Bunların yanı sıra ilimiz ve ilçelerimizde görevlendirilmek üzere uzman doktor taleplerimizi de Sayın Bakanımıza ilettik. Bu konuda da duyarlı davranarak bizlerin gayreti, Sağlık bakanımızın talimatıyla uzman doktor kadromuzun daha da güçlenmesine önemli bir katkı sunmuş olacağız.

BOLU’MUZ İÇİN HİZMET VE ESER ÜRETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Bu vesileyle tekraren yaptığımız verimli görüşme sonrası taleplerimize olumlu karşılık veren Sn. Bakanımıza şükranlarımı sunuyor, hastane yatırımlarımızın, PET CT Cihazının ve ataması gerçekleşecek yeni doktorlarımızın hemşehrilerimize ve Bolu’muza hayırlı olmasını diliyorum. Bolumuz için eser ve hizmet üretmeye durmadan, yorulmadan devam edeceğiz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL