Siyaset

Milletvekili Fehmi Küpçü; Biz kutsallar Üzerinden Siyaset Üretmedik

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı kastederek, “Seçim zamanı muhafazakar, normal zamanda milliyetçi, bir başka zaman Atatürkçü olup toplumla alay etmesin” dedi. Belediye Başkanı Tanju..

Milletvekili Fehmi Küpçü; Biz kutsallar Üzerinden Siyaset Üretmedik

AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ı kastederek, “Seçim zamanı muhafazakar, normal zamanda milliyetçi, bir başka zaman Atatürkçü olup toplumla alay etmesin” dedi.

Belediye Başkanı Tanju Özcan İle İlgili sorulan bir soruya Milletvekili Fehmi Küpçü;
AK Parti’nin Bolu’da 15 yılda yaptığı hizmetlerin sadece makyajını yapsa kafidir. Kendisinden ekstra bir şey de beklemiyoruz. Biz kendisiyle milletvekilliği de yaptık. Bu muhalif anlayıştan kurtulsun.

Bolu halkı ona şehrül-emin görevini verdi. Bizim Karacasu’da Şehir Hastanesi için teslim ettiğimiz yeri imara açıp rant kapısına çevirdiler. Büyük bir uğraş ile belediyeye teslim ettiğimiz fidanlık arazisinin 100 küsur dönümüne şehir hastanesi yapılması planlanıyordu.
Tanju Özcan bu 100 dönümlük araziyi imara açacak kadar hizmet ile ilgisi olan bir belediye başkanımız.

Seçimlerden sonra belediye kapısında Kur’an’a, Türk Bayrağı’na el basıp yemin ettiler. Seçim zamanı muhafazakâr, normal zamanda milliyetçi, bir başka zaman Atatürkçü olup toplumla alay etmesin.” dedi.

Biz bu ülkenin kutsalları üzerinden hiç siyaset üretmedik. Seçim zamanı Kuran, sünnet, bayrak üzerinden siyaset üretmenin çok doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum.” diye konuştu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL