Siyaset

Milletvekilleri Aydın ve Küpçü Bakan Bekir Bozdağ’ı Ziyaret Etti

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu’nun yatırım ve projelerine ilişkin ziyaretleri sürdürüyor. AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Ankara’da mesaiye devam ederken bir..

Milletvekilleri Aydın ve Küpçü Bakan Bekir Bozdağ’ı Ziyaret Etti

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Bolu’nun yatırım ve projelerine ilişkin ziyaretleri sürdürüyor.

AK Parti Bolu Milletvekilleri Arzu Aydın ve Fehmi Küpçü, Ankara’da mesaiye devam ederken bir yandan da Bolu için çalışmalara devam ediyor. Bolu için geçtiğimiz günlerde bakan ziyareti gerçekleştiren Aydın ve Küpçü, son olarak Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ve İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’u makamında ziyaret etti.

İlk olarak yeni Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştiren Aydın ve Küpçü, Bolu genelinde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular. Bozdağ’ın akabinde Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim Şenel ile görüşen Aydın ve Küpçü, Bolu’ya katkı sağlayacak yatırımlar ile ilgili beklentilerini dile getirdiler.

Ankara’da verimli görüşmeler gerçekleştiren Aydın ve Küpçü son olarak İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy’ı makamında ziyaret etti. Milletvekili Aydın ve Küpçü, ilimiz için önemli konularda istişarede bulundu.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL