Siyaset

Mudurnu Hastanesi Hizmete Giriyor

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, yapımı tamamlanan 25 yataklı Mudurnu Devlet Hastanesi’nde 22 Ağustos Pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlanılacağını bildirdi. Mudurnu ilçe girişinde yapılan ve inşaatı tamamlanan 25..

Mudurnu Hastanesi Hizmete Giriyor

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, yapımı tamamlanan 25 yataklı Mudurnu Devlet Hastanesi’nde 22 Ağustos Pazartesi itibariyle hasta kabulüne başlanılacağını bildirdi.

Mudurnu ilçe girişinde yapılan ve inşaatı tamamlanan 25 yataklı Mudurnu Devlet Hastanesi hizmete giriyor. AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, içerisinde acil servis, poliklinikler, diş, evde bakım, röntgen, morg ve diyaliz birimlerinin bulunacağı hastanenin 22 Ağustos Pazartesi günü itibariyle hasta kabulüne başlayacağını bildirdi.

Başkan Güner, “AK Parti iktidarında güzel ilçemiz Mudurnu’ya ihtiyaç doğrultusunda 25 yataklı bir hastane inşa ettik. Belediye sınırları içerisinde bulunan hastane önündeki yolumuzu karayolları ekiplerinin katkısıyla tamamladık. Hastaneye ulaşım noktasında yolumuz hazır halde. Son derece modern ve donanımlı bir hastane.
Özellikle Göynük, Taşkesti ve Mudurnu’da diyaliz hastası olan vatandaşlarımız Bolu merkeze kadar gitmesin diye hastanemizde diyaliz ünitesi de oluşturuldu ve yakın zamanda hizmet verecek. İlçenin hayırsever iş insanlarından Süreyya Astarcı bu konuda ciddi destekte bulundu.
Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Mudurnu Devlet Hastanemiz tüm Mudurnulu hemşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL