Siyaset

Mustafa Nuri Gürsoy Ak Parti İl Yönetiminde

AK Parti Bolu İl Başkanlığı 7.olağan kongre sonrasında il başkanlığına Suat Güner’in seçilmesinin ardından 40 asil 20 yedek kişilik yeni yönetim listesi de belli oldu. Mengenli hemşerimiz Emekli Beden Eğitimi..

Mustafa Nuri Gürsoy Ak Parti İl Yönetiminde

AK Parti Bolu İl Başkanlığı 7.olağan kongre sonrasında il başkanlığına Suat Güner’in seçilmesinin ardından 40 asil 20 yedek kişilik yeni yönetim listesi de belli oldu.

Mengenli hemşerimiz Emekli Beden Eğitimi öğretmeni Köşe Yazarı, Spor Yorumcusu ve TV programcısı Mustafa Nuri Gürsoy, İl Başkanı Suat Güner’in yönetim kurulunda yer aldı.

Mustafa Nuri Gürsoy Ak Parti 5. Olağan Kongresinde İl Başkanı Yüksel Coşkunyürek’in yönetim kurulu listesinde,
6. Olağan Kongrede İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın yönetim kurulu listesinde yer alarak Ak Parti İl Başkan Yardımcılığı ile Genel Sekreterlik görevlerinde bulunmuştu.

7. Olağan Kongrede İl Başkanı Suat Güner’in yönetim kurulunda yer alan Mustafa Nuri Gürsoy 2009-2014 yıllarında da İl Genel meclisi üyeliği de yapmıştı.

Kongreden sonra görüştüğümüz Mustafa Nuri Gürsoy gazetemize şu açıklamalarda bulundu.
“Çok güzel, çok coşkulu bir kongreyi geride bıraktık. Suat Güner Başkanımızın yönetim kurulunda olmaktan, Ak Parti saflarında yer almaktan, memleketime, Bolu ilime, yerelime ve ülkeme hizmet yolunda yol almaktan, bu saflarda bulunmaktan dolayı mutlu ve gururluyum.
Başta, yönetim kurulunda yer aldığım Suat Güner Başkanıma, yönetim kurullarında bulunduğum önceki İl Başkanların Nurettin Doğanay ve Yüksel Coşkunyürek’e, şimdiki ve önceki milletvekillerime, eski il başkanlarıma, önceki ve şimdiki yönetim kurulu arkadaşlarıma, Mengen Ak Parti Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarımıza ve yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum. Rabbim mahcup etmesin” diye konuştu.

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL