Yazarlarımız

Narin Cinayetinin Arka Planı

NARİN CİNAYETİNİN ARKA PLANI Günlerdir haberlerde ve programlarda bu cinayet üzerinde durulduğunu gözlemledim. Allah Allah hiç bir cinayet bunca gündem olmadı.Bu nedir sorusu hafızamda birkaç gündür adeta saat bir saat..

Narin Cinayetinin Arka Planı

NARİN CİNAYETİNİN ARKA PLANI
Günlerdir haberlerde ve programlarda bu cinayet üzerinde durulduğunu gözlemledim. Allah Allah hiç bir cinayet bunca gündem olmadı.Bu nedir sorusu hafızamda birkaç gündür adeta saat bir saat rakkası gibi sallanıp durmaktaydı. İlmi araştırmalarımdan dolayı olayın detayı hakkında bir bilgi edinememiştim.. Lakin çok da merak etmekteydim. Nedir bu cinayetin aslı astarı diye. Nihayetinde sayın Gazeteci Yazar İbrahim Karagül’ün makalesini okuyunca her şey ayan beyan ortaya çıkmış oldu.
Yazıyı aynen arz ediyorum Dostlarım.
Sevgili ve muhabbetle…
……………
HEPİNİZ KATİLSİNİZ! AMA DAHASI VAR!
NARİN CİNAYETİ UMURLARINDA BİLE DEĞİL.
TEK HEDEF; TÜRKİYE VE İSLAM’LA SAVAŞ!
O CEPHE BİRLEŞTİ, HEPİMİZ ZEHİRLENDİK!
1- Muhtar olan Amca Salim Güran, sekiz yaşındaki Narin’i vahşi biçimde öldürüyor.
2- Neden? Narin, amcası ile annesinin yaptıklarına tesadüfen tanık olduğu için.
3- Sonra çocuğu öldürüyorlar. Hep birlikte bir çuvala koyup dereye gömüyorlar.
4- Amca katil, anne katil, cesedi dereye atanlar hep birlikte katil.
5- Olayı akrabalar biliyor, bütün köy biliyor. Güvenlik birimleri günlerce çocuğun cesedini arıyor. Ama kimse bilgi vermiyor. Çünkü devleti, güvenlik birimlerini cesedin bulunmaması için oyalıyorlar.
Olayı gizleyenler cinayet ortağı, katillerle ortak.
İş burada bitmiyor:
6- PKK/HDP (DEM) üyeleri bu aşağılık cinayeti siyasi amaçla kullanıyor. Gösteriler yapıyor, buradan devlet düşmanlığı, Türkiye düşmanlığı çıkarmaya çalışıyor. Bir ahlaksızlık, bir cinayet Türkiye ile savaşa dönüştürülüyor.
7- Sonra iş, bütün Türkiye’de, Kur’an kursu üzerinden İslam’la Savaş cephesine dönüştürülüyor. PKK/DEM mensupları da, bu iş üzerinden İslam’la savaş fırtınaları estirenler de katil!
8- Sonra bir bakıyorsunuz, Narin’in ağabeyi dahil, bütün aile PKK’lı! Cinayete ortak olanlar PKK’lı. İş burada da bitmiyor.
9- Bir ahlaksız ilişki üzerinden, bir vahşi cinayet üzerinden nasıl bir kurgu planlanmışsa, Türkiye rehin alınıyor. Günlerdir bütün ülke Narin konuşuyor, canlı yayınlar, kriz yayınları yapılıyor.
10- Sonuç itibariyle hepsi PKK için gündem oluşturmuş oluyor! Muhtar amcanın gizli ilişkisi, muhtar amca ve ortaklarının vahşi cinayeti ile PKK terörü birleşiyor.
11- Ve hepimizi bir psikolojik operasyona maruz bırakılıyoruz. Türkiye batmış, bitmiş, her şey kötü, devlet ve millet çökmüş psikolojisi inanılmaz bir incelikle işleniyor. Bütün ülkeye zehir saçılıyor!
12- Zavallı bir çocuk üzerinden bir PKK ahlaksızlığı, bir PKK cinayeti, bir PKK kurgusu ve bunu birilerinden intikam almak için alkışlayan aptallar sürüsü…
13- Evet, PKK bir çocuk daha öldürmüş oluyor! Hepimiz zehirlendiğimizle ortada kalıyoruz!
14- Bütün senaryolarda tek bir hedef vardır; Türkiye ile, İslam’la hesaplaşmak. Ahlaksızlık, çocuk cinayeti umurlarında bile değil. Bu olayda bile tek bir cephe oldular. Bu senaryoyu bozalım…

İbrahim Karagül…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL