Siyaset

Özcan Ankara’ya Yürümeye Doymadı

CHP Genel Merkezine koltuk fırlatan ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bayrak açan BB Tanju Özcan ikinci Ankara yürüyüşüne hazırlanıyor. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Ankara’ya yürüyeceğini açıklayan Özcan’ın,..

Özcan Ankara’ya Yürümeye Doymadı

CHP Genel Merkezine koltuk fırlatan ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na bayrak açan BB Tanju Özcan ikinci Ankara yürüyüşüne hazırlanıyor.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile Ankara’ya yürüyeceğini açıklayan Özcan’ın, kulislerde CHP Genel Merkezine mi? yoksa Zafer Partisi Genel Merkezine mi yürüyeceği konuşuluyor.

Tanju Özcan Zafer Partisi’ne mi yakınlaşıyor?
CHP’den ihraç edilen ve partisiz kalan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan Zafer partisine göz mü kırpıyor?
CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın yerel seçimlerde hangi partiden aday olacağı merak edilirken, çok konuşulacak bir iddia ortaya atıldı.

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ Özcan Başkanla Birlikte Yürüyeceğiz
Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ’ın, Özcan hakkında “Sayın başkanla birlikte Atatürk ve Cumhuriyet için yürüyeceğiz” ifadelerini kullanması, “Özcan Zafer Partisi’ne mi katılıyor sorusunu akıllara getirdi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, İnebolu’dan Ankara’ya yürüyeceğini sosyal medya hesabından duyurmuş;
CHP’den ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hemen ardından sosyal davete icabet edebileceğini ima etmişti.
Özcan; “İktidar ve bir kısım muhalefete inat, yürüyüşün bir bölümüne ben de katılmak isterim” açıklamasını yapmıştı.

CHP GENEL BAŞKANINA KOLTUK FIRLATAN ÖZCAN
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na muhalefet bayrağını açarak Ankara’ya yürüyen ve Genel Merkezine bir de koltuk fırlatan Özcan’ın Ümit Özdağ ile birlikte bir kısım muhalefete inat yürüyüşünde ne konuşacakları merak edilirken, bazı vatandaşlar Özcan’ın Ankara’yı unutamadığını, CHP Genel Başkanlık hayalinin sürdüğünü dile getiriyorlar.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL