Reklam

Sağlık Personeli Sağlık Personelini Darp Etti

HASTANE MÜDÜR YARDIMCISI SAĞLIK ÇALIŞANINI DARP ETTİ Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli bir sağlık çalışanı, İzzet Baysal Devlet Hastanesinde görevli müdür yardımcısı tarafından darp edildi…

Sağlık Personeli Sağlık Personelini Darp Etti

HASTANE MÜDÜR YARDIMCISI SAĞLIK ÇALIŞANINI DARP ETTİ
Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli bir sağlık çalışanı, İzzet Baysal Devlet Hastanesinde görevli müdür yardımcısı tarafından darp edildi.

Olay, öğle saatlerinde Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde meydana geldi. Hastanede sağlık çalışanı olarak görev yapan Nadir K, yine aynı hastanede görevli olan Durdu A isimli hemşire ile evrak konusunda tartışma yaşadı.

Hastane görevlisi Raif Temel’in odasında bir araya gelen tarafların tartışması burada da sürdü. Durdu A’nın eşi olan ve Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi’nde İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Ali A’nın da olaya dahil olmasıyla tartışma kavgaya dönüştü. Kavgada Nadir K. Ali A. tarafından aldığı yumruk darbeleriyle yüzünden ve elinden yaralandı.

Olaya hastane polisi ve özel güvenlik görevlileri müdahalede bulunurken, darp olayını gerçekleştiren Ali A. hakkında, hem idari hem adli soruşturma başlatıldı. Sağlık çalışanını darp eden müdür yardımcısı Ali A. ifadesi alınmak üzere Bahçelievler Polis Merkezine götürüldü.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL