Siyaset

Sahip mi Çıkacak mısın Tweet Atacak mısın

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti’li kadın belediye meclis üyesine yönelik sözleri ile Türkiye’nin gündemine oturan Bolu Belediye Başkanı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi. Milletvekili Aydın,..

Sahip mi Çıkacak mısın Tweet Atacak mısın

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, AK Parti’li kadın belediye meclis üyesine yönelik sözleri ile Türkiye’nin gündemine oturan Bolu Belediye Başkanı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi.

Milletvekili Aydın, Kılıçdaroğlu’na Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sahip mi çıkacak yada aleyhine bir açıklama mı yapacağını sordu.

AK Parti Bolu Milletvekili Arzu Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslendi. AK Parti’li kadın belediye meclis üyesine yönelik sözleri ile Türkiye’nin gündemine oturan Bolu Belediye Başkanı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Milletvekili Aydın, Kılıçdaroğlu’na Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sahip mi çıkacak yada aleyhine bir açıklama mı yapacağını sordu.

ALEYHİNE DE TWEET ATACAK MISIN YOKSA SAHİP ÇIKACAK MISIN?

Sosyal medya hesabı üzerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na seslenen Milletvekili Aydın, “Kadınların haysiyetiyle oynayan ve bu nedenle hakkında uzaklaştırma kararı verilen Chp’li Belediye Başkanı’nın aleyhine de tweet atacak mısın yoksa sahip çıkacak mısın? Ve başörtülü kadına karşı ahlaksızca kullanılan üslup sizin için mübah mı?”

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL