Siyaset

SUAT GÜNER: TANJU ÖZCAN İÇİN HESAP VAKTİ YAKLAŞTI

SUAT GÜNER: TANJU ÖZCAN İÇİN HESAP VAKTİ YAKLAŞTI AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, hukukçuları ile birlikte dosya üzerinde çalışma yaparken fotoğraf paylaşarak, “Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap..

SUAT GÜNER: TANJU ÖZCAN İÇİN HESAP VAKTİ YAKLAŞTI

SUAT GÜNER: TANJU ÖZCAN İÇİN HESAP VAKTİ YAKLAŞTI
AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, hukukçuları ile birlikte dosya üzerinde çalışma yaparken fotoğraf paylaşarak, “Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı!” dedi

AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner, akşam saatlerinde parti binasında bir dosya üzerinde çalışma yaparken fotoğraf paylaşarak, “Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı!” dedi.

AK Parti Bolu İl Başkanlığı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hakkında suç duyurusunda bulunmak için 2022 yılında savcılığa başvurmuştu. Özcan için 100 civarında suç duyurusunda bulunulduğu ifade edilmişti.

AK Parti’de benzer bir çalışmanın olduğuna dair yeni mesaj, AK Parti Bolu İl Başkanı Suat Güner’in paylaşımıyla geldi. İl Başkanlığı binasında akşam geç saatlere kadar çalışan Güner, o anları sosyal medyada paylaştı. Güner’in paylaşımında AK Parti İl Başkanlığı yönetiminde yer alan avukatlar Fikret Çıracı ve Ramazan Mercan ile istişare halinde olduğu görüldü.

Suat Güner sosyal medya paylaşımında; HESAP VAKTİ YAKLAŞTI…

Müracaat edilir edilmez geçirdiği uykusuz gecenin ardından Adliyeye koşturup hakkındaki yolsuzluk ve usulsüzlük klasörlerini alıp basın toplantısı yapan ve “içi boş” diyen Tanju Özcan ve şürekâsı için hesap vakti yaklaştı.

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Teftiş tespitlerine göre:

Tanju Özcan iliklerine kadar yolsuzluk ve usulsüzlük çamurunda yüzüyor.

Hemen hemen tüm Başkan Yardımcısı atamaları usulsüz,

Onlarca Müdür ataması ile haksız menfaat sağlandı,

Onlarca ihaleden milyonlarca lira haksız menfaat temin edildi,

Tanju Özcan’a inanarak işlem yapan onlarca memur ve personelin sorumlu olduğu tespit edildi…

Bolu bu tarihi utançtan kurtulacak! ” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL