Siyaset

Ak Parti Taşındı

Mengen Ak Parti İlçe Başkanlığı Yeni Ofis Binasına Taşındı. Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve yeni yönetimi göreve geldikleri günden bu yana bir çok konuyu gündeme taşıyarak..

Ak Parti Taşındı

Mengen Ak Parti İlçe Başkanlığı Yeni Ofis Binasına Taşındı.

Ak Parti Mengen İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve yeni yönetimi göreve geldikleri günden bu yana bir çok konuyu gündeme taşıyarak farkındalık yaratmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Enerji ve Tabii Kaynaklar ve Kültür ve Turizm Bakanı ile görüşen hazırladıkları dosyaları ilgili bakanlara sunan Ak Parti İlçe Başkanlığı ve heyeti hizmet alanlarının kapılarını tek tek aralamaya devam ediyor.

Mengen İlçemizin su meselesini basın açıklaması üzerinden kamuoyuna taşıyarak bilgilendiren İlçe Başkanı Arif Oktay Cantürk ve yeni yönetimi Mengen halkından takdir topluyor.

Gönül seferberliği adı altında üye çalışmalarına ilçe ve köylerde devam eden Ak Parti Mengen İlçe Teşkilatı, Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte verimli bir üye çalışması ortaya koydukları gözlerden kaçmıyor.

Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı, sadece toplantı salonundan ibaret Mengen Belediye binasından ayrıldıklarını ve Kızılay Binasında bir daireye taşındıklarını sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Kızılay binasının 1. katındaki yeni dairesine taşınan Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı, İlçe Kadın ve İlçe Gençlik Kolları ile birlikte aynı binada toplantılarına devam edeceklerini duyurdu.

Yeni binalarına geçişlerini sosyal medyasından paylaşan Ak Parti Mengen İlçe Başkanlığı, Ana Kademe, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları yönetim kurulu toplantılarını Kızılay Binasındaki dairelerinde gerçekleştireceklerini açıkladı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL