Yazarlarımız

Allah Devletimize Zeval Vermesin

Bugün Sakarya Beşköprü Sağlık Ocağında Dr.Mehmet Kalaycı Bey ve hemşire Nurcan Erkan Hanim tarafindan 92 yaşındaki anacığımın salgın aşısı yapıldı. Her ikisine de teşekkür ediyorum. Bir de devletime teşekkür ediyorum…

Allah Devletimize Zeval Vermesin

Bugün Sakarya Beşköprü Sağlık Ocağında Dr.Mehmet Kalaycı Bey ve hemşire Nurcan Erkan Hanim tarafindan 92 yaşındaki anacığımın salgın aşısı yapıldı. Her ikisine de teşekkür ediyorum.
Bir de devletime teşekkür ediyorum. Rabbim zeval vermesin. Böyle bir devlette yaşamaktan bahtiyârım.
Güçlü devletim ve başarılı devlet adamlarımla, necip milletimle, şanlı tarihim ve ecdâdımla, engin kültürüm ve zengin medeniyetimle gurur duyuyorum.
C.Meriç der ki: “Bu memkeketi yaşanmaz bulanlar, bu memleketi yaşanmaz laştıranlardır.”
Ancak bir devlet,vatandaşına bu kadar hizmet edebilir. Sağlık görevlileri telefon ettiler ve “Eve gelip Hatice teyzenin aşısını yapacağız.”dediler. Annem itiraz etti ve dediki: ” Elhamdülillah evlâdım elim ayağım tutuyor. Sağlık çalışanlarımız bu kadar yoğun çalışırken, bir de biz onları meşgul etmeyelim. Onlar bizim ayağımıza gelmesin. Biz sağlıkçılarımızın ayağına gidelim.”
Tam bir Osmanlı kadını olan anacığımı bu ulvi davranışı sebebiyle elini öpüp ayakta alkışladım ve dediğini yaptım.
Devletimiz, salgına yakalanan vatandaşını hiç ücret almadan tedavi ediyor. Yine hiç ücret almadan aşıyı ayağına kadar getiriyor.
Dünyada Türkiye’den başka yok böyle bir devlet.
Devletin hem bu nimetlerinden faydalanıp, hem de devlete laf eden soysuz ve cibilliyetsizler asla bu milletin özüne mensup olamazlar. Bu milletin tarihi, kültürü ve inancı ile doku uyuşmazlığı yaşayanlar ancak nankörlük edip böyle bir devlete laf edebilir.
Allah bu malum köhnemiş zihniyeti ve bu nankörleri ıslah eylesin.
Bre utanmaz ve arlanmaz cibilliyetsizler!
Buğün Batıda bir virus tedavisi icin her vatandaş binlerce dolar harcıyor. ABD’de bir virüs aşısı Türk parasıyla 500 liraya, AB ‘de 150 liraya yapılırken, bu devlet bütün bu hizmetleri vatandaşına müşfik bir şekilde ücretsiz veriyor.
Daha Allah’tan belânızı mı istiyorsunuz acaba?
Hâlâ devlete laf ediyor ve bu memleketi beğenmiyorsunuz…
Anacığım aşısını olduktan sonra ellerini semaya açarak” Kurban olduğum Allah! Sen devlet adamlarımızdan razı ol. Devletimize zeval verme. Sağlık personelimizi her türlü şerlerden muhafaza eyle” diye dua etti.
Biz de ÂÂmiiinn…dedik.
Dr. Mehmet Bey’in şahsında biz de tekrar devletimize, milletimize ve sağlık ordumuza çok teşekkür ediyoruz. Iyiki varsınız. Rabbim ayağınıza taş değirmesin diyoruz…

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL