Yazarlarımız

PKK terörünün ‘çözüm süreci’ devam ediyor

CHP ve İYİ Parti’nin (İP) başını çektiği ‘millet ittifakı’nın doğrudan ve dolaylı ortaklarının ağzından ‘Kürt Sorunu’ lafı eksik olmuyor. Bunu böyle bir soruna inandıklarından değil, onları yüzde 50 artı 1..

PKK terörünün ‘çözüm süreci’ devam ediyor

CHP ve İYİ Parti’nin (İP) başını çektiği ‘millet ittifakı’nın doğrudan ve dolaylı ortaklarının ağzından ‘Kürt Sorunu’ lafı eksik olmuyor. Bunu böyle bir soruna inandıklarından değil, onları yüzde 50 artı 1 oy oranına ulaştıracağını umdukları HDP’nin oylarını almak için yapıyorlar.

Terör örgütü PKK’nın onlara bıraktığı alanda siyaset yapan ve teröristlerin sözcülüğünden öteye geçemeyen HDP de taleplerinin kabul edilmeyeceğini biliyor ama tek başlarına bir anlam ifade etmedikleri için koz ve tehdit aracı olarak ellerinde tuttukları oy gücünü kullanarak ittifaka tutunmaya çalışıyor.

AÇILIM SÜRECİ FELAKETİ

Bu nedenle karşılıklı olarak ‘Kürt sorunu’ lafı da ağızlarından düşürmüyorlar. 2013-2015 arasında yaşanan ve PKK’nın çukur ve hendekler açarak HDP’liler aracılığıyla özerklik ilanları sonrası yapılan operasyonlarla sona eren açılım sürecinin, Türkiye’yi nasıl bir felakete götürdüğü ortaya çıktı.

Yazının Devamı İçin TIKLAYINIZ

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL