Yazarlarımız

Virtüöz yazdı; Hangi Tanju’ya İnanalım

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i eline almış kalabalıkların önüne çıkarak üç defa öpüp yemin ediyor. ‘Harama el uzatmayacağıma, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağıma, kimseyi kayırmayacağıma,..

Virtüöz yazdı; Hangi Tanju’ya İnanalım

31 Mart yerel seçimlerinin hemen ardından Kutsal Kitabımız Kur’an-ı Kerim’i eline almış kalabalıkların önüne çıkarak üç defa öpüp yemin ediyor.

‘Harama el uzatmayacağıma, tüyü bitmemiş yetimin hakkını koruyacağıma, kimseyi kayırmayacağıma, hukuku üstün tutacağıma, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden ayrılmayacağıma…’ sözleri ile Kur’an’a el basarak yemin ediyor.

Buraya kadar her şey bir kişinin dahi itiraz etmeyeceği kadar anlamlı ve çok güzel.

Peki ya sonrası,
Demokrasi Meydanı’nı dolduran kalabalığın önünde öpüp el basarak yemin ettiği Kur’an-ı Kerim kapanmayı emrederken, ‘başörtüsü benim için tekstil malzemesi’ diyen şarkıcı Şevval Sam’a binlerce lira vererek konser için Bolu’ya getirecek olan Tanju Özcan.

Yine İslam dinimizin en önemli vecibelerinden biri olan Kurban ibadeti için, ‘Kurban bir ızdırabdır, dinle bir alakası yoktur’ ifadelerini kullanan Şevval Sam’ı Bolu’ya davet eden yine Tanju Özcan.

Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde olacağına ve hukuku üstün tutacağına dair nutuk atıp ardından; terör örgütü PKK’nın şehir yapılanması KCK’ya yönelik operasyonlar kapsamında Van Belediye Başkanı Bekir Kaya’nın tutuklanması hakkında ‘Asimilasyon Yapılıyor’ diyen Şevval Sam’ı konsere çağıran yine Tanju Özcan.

Daha da ötesi yukarıdaki skandallara imza atan Şevval Sam’ın fotoğrafını 20 yıldır cüzdanında taşıdığını canlı yayında açıklayan Tanju Özcan’ın ta kendisi.

İşin kötü tarafı Tanju Özcan bütün işlerinde böyle.
Söyledikleri ile yaptıkları birbirini tutmuyor.
Kaba tabirle ‘dereyi geçene kadar ayıya dayı’ diyor.

Velhasıl; verilen sözlere ve arkasından yapılan işlere bakıldığından varılacak sonuç, Tanju Özcan’ın inandırıcılığının kalmadığıdır.

Bugün olmaz yarın olur, yarın olmaz öbür gün olur ama bilinçli halk bunu mutlaka anlar.

YORUMLAR (1)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL