Aşçılar Diyarı

Bolulu Eray Tam Gaz

15 Kasım 2020 Pazar günü ekranlara gelen 2020 MasterChef Türkiye son bölümde eleme potasında olan Bolulu Eray Aksungur yaptığı yemekle şeflerden tam not alarak birinci oldu. Türkiye’nin fenomen yarışma programı..

Bolulu Eray Tam Gaz

15 Kasım 2020 Pazar günü ekranlara gelen 2020 MasterChef Türkiye son bölümde eleme potasında olan Bolulu Eray Aksungur yaptığı yemekle şeflerden tam not alarak birinci oldu.

Türkiye’nin fenomen yarışma programı Masterchef’e Bolulu Eray Aksungur damgasını vuruyor. Yemeklerdeki başarısının yanı sıra yarışmadaki tarzı ilede dikkatleri çeken Eray Aksungur her bölümde mutlaka Bolunun reklamını yapıyor.

15 Kasım 2020 Pazar günü ekranlara gelen 2020 MasterChef Türkiye son bölümde eleme potası içinde olan Eray başarılı yarışmacılar Esra ve Barbaros’la kapıştı.

Eleme gecesinde, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde haftanın eleme oyunu oynandı ve haftanın eleme potasından kurtulan ilk ismi Eray oldu.

Son ikiye kalan Barbaros ile Esra arasında eleme oyunu yemeğini en az başarılı yapan Esra, Mehmet, Danilo ve Somer şefler tarafından haftanın elenen ismi olarak belirlendi.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL