Aşçılar Diyarı

Mengen Aşçılar ATOML Mezunu Fatih Tutak Dünyada 100 Chef Arasına Girdi

Mengen Aşçılar Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu Türk Şef Fatih Tutak ‘Dünyanın en iyi 100 şefi’ arasına girdi. Mengen Aşçılık Meslek Lisesi mezunu, 1985 İstanbul Doğumlu Fatih Tutak, 20 yaşında..

Mengen Aşçılar ATOML Mezunu Fatih Tutak Dünyada 100 Chef Arasına Girdi

Mengen Aşçılar Turizm Otelcilik Meslek Lisesi mezunu Türk Şef Fatih Tutak ‘Dünyanın en iyi 100 şefi’ arasına girdi.

Mengen Aşçılık Meslek Lisesi mezunu, 1985 İstanbul Doğumlu Fatih Tutak, 20 yaşında iken babasının cebine koyduğu az bir harçlık ve elinde bir çantayla dünyanın öbür ucuna, kendi tabiriyle ‘Çin’in İzmir’i Qingdao’ya aşçı olmaya gitmişti.

İlk profesyonel eğitimini Bolu Mengen Aşçılık Okulu’nda alan Chef Fatih Tutak, uluslararası gastronomi topluluğu The Best Chef tarafından belirlenen “Dünyanın En iyi 100 Şefi” arasına girmeyi başardı.
Dünyanın her yerinden ve farklı kategorilerden şeflerin birbirlerini oylamasıyla her yıl yeniden belirlenen ilk 100’e bu yıl 31 ülkeden 34 yeni şef katılırken Türkiye’den giren tek isim Mengen Aşçılar Otelcilik Turizm Meslek Lisesi mezunu Şef Fatih Tutak oldu.

Dünyanın dört bir yanından alanında uzman şefleri bir araya getirerek sosyal ve özel bir topluluk oluşturan The Best Chef tarafından en iyi 100 chef arasına giren Chef Fatih Tutak’ı tebrik ediyoruz.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL