Köylerimiz

Cevizler Geldi Dağıtım Yarın

Geçtiğimiz günlerde Mengen İlçe Tarım Orman Müdürlüğü tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Yem Bezelyesi ve Macar Fiği tohumunun ardından siparişleri alınan ceviz fidanları çiftçilere teslim edilecek. İlçe Tarım Orman Müdürlüğü Ceviz fidani..

Cevizler Geldi Dağıtım Yarın

Geçtiğimiz günlerde Mengen İlçe Tarım Orman Müdürlüğü tarafından dağıtımı gerçekleştirilen Yem Bezelyesi ve Macar Fiği tohumunun ardından siparişleri alınan ceviz fidanları çiftçilere teslim edilecek.

İlçe Tarım Orman Müdürlüğü Ceviz fidani siparişi vermiş olan çiftçilere uyarıda bulunarak, “dikim çukurlarının en az 60-70 cm genişliğinin 80 cm ve1 m derinlikte hazırlanması önerisinde bulundu.
İlçe Tarım Orman ayrıca; çiftçilere destek çubuğu, yanmış hayvan gübresi ve dişli dere kumu temin etmeleri gerektiğini de hatırlattı.

Ceviz fidanlarının 7 Aralık 2020 Pazartesi günü saat 11.00 de Mengen Hükümet Konağı bahçesinde dağıtımının yapılarak çiftçilere teslim edilmesi planlanıyor.

İlçe Tarım Orman Müdürlüğü https://chat.whatsapp.com/GqlMI620xrk8AJlcP5q9tX whatsapp grubu ile çiftçileri bilgilendirmeyi amaçlıyor.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL