Köylerimiz

Çiftçilerimize Hayırlı Olsun

Mengen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından duyurusu ve organizasyonu yapılan yem bitkisi tohumunun dağıtımı yapıldı. “Yüzde 75 Tohum Desteği Bizden, Üretmek Sizden” mottosu ile duyurusu yapılan yem bitkisi tohumu..

Çiftçilerimize Hayırlı Olsun

Mengen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından duyurusu ve organizasyonu yapılan yem bitkisi tohumunun dağıtımı yapıldı.

“Yüzde 75 Tohum Desteği Bizden, Üretmek Sizden” mottosu ile duyurusu yapılan yem bitkisi tohumu çiftçi üreticilerle buluşturuldu.

Mengen İlçemizde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün, yem bitkileri yetiştiriciliğini geliştirme projesi kapsamında, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, yüzde 75 indirimli, 4.5 ton yem bezelyesi ve macar fiği tohumu başvurusu alınan çiftçilere teslim edildi.

2020 yılı güz sezonunda ekilmek üzere % 75’i bakanlık tarafından finanse edilen 4.5 ton yem bitkisi tohumu çiftçilere kapalı pazar yerinde verildi.

Mengen İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından haberin linkini “çiftçilerimize hayırlı olsun” mesajı ile paylaştı.

YORUMLAR (İLK YORUMU SİZ YAZIN)

ÜYE GİRİŞİ

KAYIT OL